6,7

La senyoreta Júlia

· 127min.

La musa de Bergman, Liv Ullman, dirigeix l'adaptació de l'obra mestra teatral d’Strindberg recolzant-se en les interpretacions de Jessica Chastain i Colin Farrell.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

La musa d'Ingmar Bergman, Liv Ullman, dirigeix l'adaptació de l'obra mestra teatral d’August Strindberg recolzant-se en les meravelloses interpretacions de Jessica Chastain i Colin Farrell.
Ambientada en una nit d’estiu en una mansió del camp irlandès l’any 1880, la pel·lícula explora la lluita de poder entre una jove aristòcrata i el criat del seu pare. En un ambient festiu on han desaparegut les barreres socials, Julia i John ballen i beuen, se sedueixen i manipulen. Ella, plena d'altivesa, desitja rebaixar-se; ell és educat, però bast. Als dos els uneix un desig i una repulsió mútua. Seductors i tendres, o brutals i salvatges, els seus moments íntims els empenyen a fer plans desesperats i a somiar en una vida junts. Sense saber si el matí portarà esperança o desesperança, Julia i John escaparan mitjançant un acte tan sublim com esgarrifós, digne d'una tragèdia grega.

Direcció i repartiment

Direcció:
Liv Ullmann

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Miss Julie
Gènere:
Drama
Països:
Noruega , Regne Unit
Estrena en cinemes:
07/11/14
Recaptació: 145.037,90 €
Espectadors: 23.748
Veure fitxa:
IMDB