La tortuga vermella
La tortuga vermella

La tortuga vermella

La tortue rouge

Àudio i subtítols

Versió Original

País

França

Any de producció

2016

Gènere

Animació

Estrena en cinemes

13/01/17

Sobre la pel·lícula

Una de les cintes d'animació més belles dels últims anys. Un cant d'amor a la naturalesa apadrinat per un dels fundadors de l'Studio Ghibli, Isao Takahata, el geni darrere de LA TOMBA DE LES LLUERNES i EL CUENTO DE LA PRINCESA KAGUYA. Una bella faula sobre el creixement i la maduresa, nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula d'Animació.

Història muda sobre un nàufrag a una illa tropical deserta, poblada de tortugues, crancs i aus. La pel·lícula explica les grans etapes de la vida d'un ésser humà. Debut en el llargmetratge de l'animador Michael Dudok de Wit (guanyador de l'Oscar pel seu curtmetratge FATHER AND DAUGHTER). Una coproducció de diverses productores franceses i l'Studio Ghibli.

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

Poètica. Fantàstica... El meu fill de 6 anys no entenia moltes coses. Més recomanable per nens i nenes una mica més grans. Que no hagi diàlegs també la fa més difícil i, de vegades, una mica lenta pel que estem acostumats. Al meu fill de 8 anys li va agradar molt. Alguna de les escenes són obres d'art.

17 maig 2020 (Editat)

És una obra d'art. Bellíssimes imatges, il·lustració de molta qualitat. Sentimental i emocional. Què necessitem els humans per viure? Els humans com un animal més. Encongeix el cor... de la mateixa manera que moltes de les pel·lícules del Japó. No se li ha de buscar lògica i sentit sinó que cal deixar-se anar.

28 abril 2019 (Editat)