8,2

La tortuga vermella

· 78min.

Coproduïda per l'Studio Ghibli, i nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula d'Animació, LA TORTUGA VERMELLA és una de les pel·lícules més belles dels darrers anys.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una de les cintes d'animació més belles dels últims anys. Un cant d'amor a la naturalesa apadrinat per un dels fundadors de l'Studio Ghibli, Isao Takahata, el geni darrere de LA TOMBA DE LES LLUERNES i EL CUENTO DE LA PRINCESA KAGUYA. Una bella faula sobre el creixement i la maduresa, nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula d'Animació.

Història muda sobre un nàufrag a una illa tropical deserta, poblada de tortugues, crancs i aus. La pel·lícula explica les grans etapes de la vida d'un ésser humà. Debut en el llargmetratge de l'animador Michael Dudok de Wit (guanyador de l'Oscar pel seu curtmetratge FATHER AND DAUGHTER). Una coproducció de diverses productores franceses i l'Studio Ghibli.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Original

Més informació

Títol original:
La tortue rouge
Gènere:
Animació
País:
França
Estrena en cinemes:
13/01/17

Poètica. Fantàstica... El meu fill de 6 anys no entenia moltes coses. Més recomanable per nens i nenes una mica més grans. Que no hagi diàlegs també la fa més difícil i, de vegades, una mica lenta pel que estem acostumats. Al meu fill de 8 anys li va agradar molt. Alguna de les escenes són obres d'art.

(Editat)