8,4

La Vida Dolça

· 30min.

Miguel és un forner artesà de barri, dels què en queden pocs, que ha anunciat un final amarg: el tancament d'un establiment centenari, un símbol per a Palma i tota Mallorca.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Miguel és un forner artesà de barri, dels què en queden pocs, que ha anunciat un final amarg: el tancament d'un establiment centenari, un símbol per al barri, per a Palma i tota Mallorca.
Situat al casc antic de la ciutat, és un dels últims comerços tradicionals supervivents a una barriada que abans formava part d’un teixit comercial. Amb més de 49 anys de treball, el Miguel s'ha dedicat tota la vida, en cos i ànima, a repartir alegria i crear instants de felicitat a través dels seus dolços. Centenars de turistes i veïns han gaudit dels seus dolços, i fins i tot clients coneguts com l'artista Miquel Barceló i els cantants Maria del Mar Bonet i Joan Manuel Serrat. Segurament, l'èxit de la fleca Ca Miquel recau en el seu amo, Miguel Pujol, un personatge càlid, humà i amb sentit de l'humor, però alhora descarat, sense pèls a la llengua i amb una filosofia de vida en perill d'extinció.

Direcció i repartiment

Direcció:
Marta Alonso
Repartiment:
Miguel Pujol

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya