7,8

L'altre costat de l'esperança

· 100min.

Segona entrega de la trilogia sobre ciutats portuàries del mestre Kaurismäki. Una obra excepcional que és, com LE HAVRE, un film decididament polític.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Aki Kaurismäki torna després de cinc anys d'absència amb la segona entrega de la trilogia sobre ciutats portuàries, el precís objectiu de la qual apunta en aquest cas a una Finlàndia idealitzada que està, sobretot, burocràticament deshumanitzada. I ho fa a través d'una còmica faula social incomparable a qualsevol al·legat contra la injustícia que hagis vist abans. Una obra excepcional que és, com LE HAVRE, un film decididament polític.

Hèlsinki. El jove Khaled arriba ocult en un vaixell de càrrega procedent de Síria. Mentrestant, un gris comercial anomenat Wikström decideix posar fi al seu matrimoni i al seu negoci, i obrir un decadent restaurant. Els seus camins es creuaran i el Wikström oferirà al Khaled sostre, menjar i feina. Però el somni del noi és trobar a la seva germana, que també va fugir de Síria.

Els subtítols i el doblatge d'aquesta pel·lícula s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Original • Subtítols: Català i Gallec
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Toivon tuolla puolen
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
Finlàndia
Estrena en cinemes:
07/04/17
Recaptació: 347.085,00 €
Espectadors: 57.847