7,7

L'any més violent

· 125min.

Una pel·lícula de la qual estaria orgullós Sidney Lumet. Un thriller mestre amb aires de cinema dels 70, poblat per personatges de reminiscències shakespearianes.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una pel·lícula de la qual estaria orgullós Sidney Lumet. Un thriller mestre, crònica del Nova York dels anys 80 amb aires de cinema dels 70, poblat per personatges de reminiscències shakespearianes. Un cru drama criminal ambientat a Nova York durant l'hivern del 1981, estadísticament l'any més perillós de la història de la ciutat. 

De l'aclamat escriptor i director de "Margin Call", explica l'apassionant i punyent història d'Abel Morales, qui amb la seva maquiavèl·lica esposa Anna intenta regentar un negoci honest en una ciutat assolada per la corrupció i la decadència. Però per molt que ell intenta mantenir-se ferm en les seves conviccions morals, tot el que envolta el seu petit imperi i la seva família s'anirà enfonsant en una espiral de traïció i violència sense control fins a desembocar en una carrera per la pròpia supervivència.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
A Most Violent Year
Gèneres:
Thriller, Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
19/03/15
Recaptació: 360.243,05 €
Espectadors: 56.314
Veure fitxa:
IMDB