7

Last and First Men

· 70min.

Tilda Swinton narra aquesta obra única de ciència-ficció en la qual la Humanitat s'ha extingit. Debut com a director del malaurat compositor islandès Jóhan Jóhansson.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Tilda Swinton narra aquesta obra única de ciència-ficció en la qual la Humanitat s'ha extingit. Va suposar el debut com a director del compositor islandès guanyador del Globus d'Or, Jóhan Jóhansson ("La teoria del todo"), qui va morir poc després d'acabar la pel·lícula. 

No surt cap persona en aquesta pel·lícula, però en ella destaquen tres protagonistes molt especials: els testimonis del brutalisme iugoslau; la veu de Tilda Swinton i la música de Jóhann Jóhannsson, compositor de la banda sonora de "Sicario" i "Arrival", mort l'any 2018 als 48 anys. Jóhannsson va gravar diferents curtmetratges amb elements visuals que emprava en les seves obres musicals. La idea del seu primer llargmetratge va sorgir en 2010, quan es va inspirar en les fotografies de Jan Kempenaers. A "Last and First Men" es donen cita elements de l'univers de Kubrick i Bela Tarr, una síntesi d'imatges i sons en què el passat més llunyà es dóna cita amb el futur més distant.

Direcció i repartiment

Direcció:
Jóhann Jóhannsson
Repartiment:
Tilda Swinton

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Gènere:
Ciència-ficció
País:
Islàndia