7,6

L'atemptat

· 105min.

Adaptació de la novel·la "L'attentat", de Jasmine Khadra. Un intens drama sobre el terroriste gihadista que va ser premiat al Festival de Sant Sebastià.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El director de "El insulto", Ziad Doueiri (assistent de càmera en les primeres pel·lícules de Tarantino), està al capdavant d'aquesta adaptació de la novel·la "L'attentat", de Yasmina Khadra. Un intens drama sobre el terrorisme gihadista premiat a Sant Sebastià. 

Amin Jaafari, un cirurgià israelià d'origen palestí, està completament integrat en la societat de Tel Aviv. Té un matrimoni feliç, una carrera brillant i nombrosos amics jueus. Quan un atac suïcida en un restaurant deixa 19 morts i la policia israeliana li confirma que la seva dona, que també ha mort en l'explosió, era la causant de l'atemptat, ell rebutja de ple l'acusació, però les seves conviccions comencen a trontollar quan rep una carta pòstuma de la seva dona confirmant el seu protagonisme en la matança. Destrossat per la revelació i desesperat per entendre com li han pogut passar desapercebuts els indicis de les intencions de la seva dona, el doctor Jaafari abandona l'ambient de relativa seguretat de la seva pàtria d'adopció i s'endinsa en els Territoris Palestins per arribar fins als fanàtics que la van reclutar ...

Direcció i repartiment

Direcció:
Ziad Doueiri

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Àrab • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Attack
Gèneres:
Thriller, Drama