8,4

Les estacions

· 92min.

Conte excepcional que convida a la reflexió i que relata la llarga i tumultuosa història que uneix de forma indissoluble a la humanitat amb el regne animal.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Després de recórrer el món seguint a les aus migratòries (NÓMADAS DEL VIENTO), i solcar els mars amb les balenes i les mantes gegants (OCEANS), Jacques Perrin i Jacques Cluzaud tornen amb aquesta nova pel·lícula amb una temàtica més familiar. Ens fan viatjar a través del temps per redescobrir aquests paisatges europeus que hem compartit amb animals salvatges des de la darrera Edat de Gel. 

L'hivern ja durava 80.000 anys quan, en un termini de temps molt curt, va sorgir un bosc immens que va cobrir tot el continent. La nova configuració planetària va venir acompanyada d'una transformació; es va establir el cicle de les estacions, el paisatge va sofrir una metamorfosi, i la flora i la fauna van evolucionar a mesura que la història començava. Aquesta aparentment interminable Edat de Gel va donar pas a exuberants boscos verds i l'Homo sapiens, que acabava de sorgir, li va donar la forma del camp que coneixem ara.

Direcció i repartiment

Repartiment:
Elena Anaya

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Francès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Les saisons
Gènere:
Documental
Països:
França, Alemanya
Estrena en cinemes:
20/05/16
Recaptació: 43.170,00 €
Espectadors: 7.209