6,4

Les regles del joc

· 111min.

Irreverent, provocadora, salvatge... l'adaptació de l'obra de Brett Easton Ellis, a càrrec del guionista de PULP FICTION, és film de culte per a tota una generació de cinèfils.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Irreverent, provocadora, salvatge... l'adaptació de la novel·la homònima de Brett Easton Ellis, a càrrec del guionista de PULP FICTION, és obra de culte per a tota una generació de cinèfils,

El Sean Bateman és el germà menor del depravat agent de Wall Street Patrick Bateman, protagonista d'AMERICAN PSYCHO. També és un narcotraficant que deu molts diners al seu dealer, Rupert Guest, a més d'un conegut faldiller, que se'n va al llit amb gairebé la meitat de la població femenina del campus. La Lauren Hynde és, tècnicament, verge. Es reserva per al seu xicot, el Victor Johnson, que ha deixat els Estats Units per viatjar per Europa. El Paul Denton, que sortia amb la Lauren, és obertament bisexual i se sent atret pel Mitchell Allen, que ara surt amb la Candice per demostrar-li que no és gai. El Sean s'ha enamorat de la Lauren. El Paul, del Sean. I la Lauren potser vulgui alguna cosa amb el Sean. 

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The rules of attraction
Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
15/11/02
Recaptació: 441.135,00 €
Espectadors: 95.227