7,4

L'home d'enlloc

· 119min.

La pel·lícula més taquillera del 2010 a Corea del Sud. Un dels millors i més potents títols que la cinematografia sud-coreana ha donat en anys.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Convertida pel públic coreà en la pel·lícula més taquillera del 2010 amb més de 42 milions de dòlars recaptats i més de 6 milions d'espectadors, superant a títols tan importants a nivell internacional com ORIGEN, IRON MAN 2 o SHREK, FELIÇOS PER SEMPRE,  L'HOME D'ENLLOC no només ha arrasat a nivell comercial sinó també a nivell artístic: 28 premis en festivals internacionals, entre ells set en els Korean Film Awards (Millor Actor, Millor Actriu Revelació, Millor Muntatge, Millor Banda Sonora, Millors Efectes Visuals, Millor Cinematografia, Millor Il·luminació). Amb gran èxit de públic i crítica, el film ha demostrat de sobres ser un dels millors i més potents títols que la cinematografia sud-coreana ha donat en anys. 

En Tae-shik (Won Bin) és un prestador que viu sol en un edifici on la seva única amiga és la So-mi (Kim Sae-ron), la filla de 10 anys de la seva veïna, qui treballa com a ballarina exòtica. Un dia aquesta comet l'error de robar un paquet de droga a uns mafiosos i amagar-ho a casa del Tae-shik. En descobrir-ho, els mafiosos destrossen la seva casa i segresten a la nena i a la mare, obligant a en Tae-shik a fer un perillós lliurament per a ells. Però el que aquests no imaginen és el fosc i violent passat del Tae-shik, i l'infern que desencadenarà al seu pas amb tal d'alliberar a la seva jove amiga.

Direcció i repartiment

Direcció:
Lee Jeong-beom

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Coreà
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
The man from nowhere (Ajeossi)
Gèneres:
Thriller, Acció
Estrena en cinemes:
04/05/12
Recaptació: 30.077,00 €
Espectadors: 4.900
Veure fitxa:
IMDB