7,8

L'home que sabia massa

· 120min.

Remake de la pel·lícula del mateix títol que Hitchcock va dirigir el 1934. Protagonitzada per James Stewart i Doris Day, es manté con una de les grans joies del cinema d'intriga.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

L'any 1955 Hitchcock va emprendre el remake de la seva pel·lícula britànica del mateix títol de l'any 1934, introduint significatives modificacions en la trama. En la seva cèlebre entrevista amb Truffaut, va afirmar que "la primera versió va ser dirigida per un jove talentós, la segona, per un professional". Protagonitzada per James Stewart i Doris Day, es manté com una de les grans joies de cinema d'intriga. 

Una família americana formada pel doctor Ben MacKenna, la seva dona i el seu fill Hank, està passant unes vacances al Marroc. Després de la mort d'un espia als braços del Ben, mentre visitaven el mercat de Marràqueix, el matrimoni descobreix que el seu fill ha estat segrestat. Sense saber en qui confiar, els MacKenna es veuen embolicats en un angoixant malson que té a veure amb una operació d'espionatge internacional.

Direcció i repartiment

Direcció:
Alfred Hitchcock

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Man Who Knew Too Much
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
25/07/60