5,2

Liberté

· 133min.

Albert Serra mostra els racons més obscurs del desig en aquest atípic film d'època que va obtenir el Premi Especial del Jurat de la secció Un Certain Regard al Festival de Canne
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un desfermat Albert Serra mostra els racons més obscurs del desig en aquest atípic film d'època que va obtenir el Premi Especial del Jurat de la secció Un Certain Regard al Festival de Cannes. 

1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, entre Potsdam i Berlín. Madame de Dumeval, el Comte de Tesis i el Duc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XVI, van a la cerca del llegendari Duc de Walchen, un seductor i lliure pensador alemany, sols en un país on regna la hipocresia i les falses virtuts. La seva missió: exportar el llibertinatge a Alemanya. Però abans han de trobar un lloc segur on continuar les seves pràctiques luxurioses. ¿Les novícies d'un convent proper es deixaran també arrossegar per ells en aquesta nit fosca on només regna la llei del desig insaciable?

Direcció i repartiment

Direcció:
Albert Serra

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Drama, Eròtica
Països:
Espanya, França
Estrena en cinemes:
15/11/19

Títols similars

carlusjove

Aquesta pel·lícula m'ha fet reconciliar amb Albert Serra. Després de "El cant dels ocells" em vaig prometre que no en miraria cap més, de seva; no obstant, Liberté m'ha captivat. Més enllà d'estar ambientada d'època, Liberté és una delícia estètica atemporal que posa en tensió l'animalitat del sexe amb la sofisticació que és la cultura.

(La pel·lícula té imatges molt explícites, així que cal tenir predisposició a veure-les)