5,6

L'imperi dels llops

· 128min.

Jean Reno és el protagonista d'aquest trepidant thriller francès basat en una de les novel·les de Jean-Christophe Grangé, autor d'obres com "Els Rius de Color Porpra" o "Vidocq".

Sobre la pel·lícula

Jean Reno és el protagonista d'aquest trepidant thriller francès presentat a Sitges basat en una de les novel·les de Jean-Christophe Grangé, autor d'obres com "Els Rius de Color Porpra" o "Vidocq". 

Anna Hermes, esposa d'un alt càrrec del Ministeri de l'Interior, pateix des de fa un mes al·lucinacions terrorífiques i periòdiques crisis d'amnèsia, arribant a no reconèixer ni tan sols el rostre del seu marit, i fins i tot començant a dubtar de la seva honestedat. Alhora, al barri turc de París, apareixen els cadàvers sàdicament mutilats de tres immigrants clandestines. El caràcter ritual que semblen tenir els crims obliga en Paul Nerteaux, l'inexpert policia encarregat del cas, a recórrer a en Schiffer, un veterà policia apartat per la seva dubtosa trajectòria moral, però intel·ligent i especialitzat en la comunitat turca de París. La caça acaba de començar.

Direcció i repartiment

Direcció:
Chris Nahon

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
L'empire des loups
Gènere:
Thriller
País:
França
Estrena en cinemes:
30/12/05
Recaptació: 916.723,00 €