7,5

Llach, la revolta permanent

· 66min.

Retrat del Lluís Llach i dels obscurs primers anys de la Transició partint d'un himne magistral, el CAMPANADES A MORT del cantant de Verges.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Retrat del Lluís Llach i dels obscurs primers anys de la Transició partint d'un himne magistral, el CAMPANADES A MORT del cantant de Verges. Versió original amb diàlegs en català i espanyol. El 3 de març del 1976, a Vitòria, en el transcurs d'una assemblea de treballadors, l'actuació de la policia va causar cinc morts i més de 100 ferits de bala. Aquesta mateixa nit, portat per la ràbia, Llach va compondre la que seria una de les cançons més emblemàtiques de la Transició: CAMPANADES A MORTS. Ara, 30 anys després, Lluís Llach torna a Vitòria per interpretar-la en un concert multitudinari en record a les víctimes del 3 de març. Un viatge en l'espai i el temps conduït per la música i les paraules del propi Llach, en el qual es barregen records autobiogràfics amb imatges i testimonis dels protagonistes d'aquests fets. Aquesta és la història d'una cançó, el retrat de la persona que la va escriure i la crònica dels fets que la van inspirar. Un crit i una exigència de revolta permanent contra l'oblit.
La part 1 correspon a la pel·lícula LLACH, LA REVOLTA PERMANENT. A la part 2 hi trobareu l'enregistrament de TRANUITES CIRCUS, espectacle de teatre visual i circ amb la música en directe de Lluís Llach.

Direcció i repartiment

Direcció:
Lluís Danés
Repartiment:
Lluis Llach

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Espanyol
Versió Original
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
09/03/07
Recaptació: 155.988,00 €
Espectadors: 31.489
Veure fitxa:
IMDB