7,2

Llarga vida i prosperitat

· 89min.

Dakota Fanning és una jove autista en aquesta comèdia dramàtica que es recolza en Star Treck per parlar-nos d'aquest trastorn que afecta entre el 0,1 i el 0,2 % de la població mundial.

Sobre la pel·lícula

Ben Lewin, director de l'aclamada "Les sessions", realitza una pel·lícula basada en l'obra teatral de Michael Golamco. Dakota Fanning, la nominada a l'Oscar Toni Collette i Alice Eve protagonitzen aquesta comèdia dramàtica sobre una jove autista que valentament escaparà i arribarà on ningú abans ha arribat. Un homenatge a Star Trek i a Spock com a instruments per parlar sobre l'autisme. 

Independent i brillant, la Wendy veu les coses d'una altra manera. Té autisme i, per a ella, la gent és un codi indesxifrable i el món és un lloc confús. Però inspirada per la seva amiga Scottie, la Wendy escapa del seu centre assistencial quan assoleix la majoria d'edat per viatjar a Hollywood, amb l'objectiu de presentar en un concurs el seu guió sobre "Star Trek". Un viatge refrescant, audaç i íntim que ofereix una perspectiva única sobre la vida.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ben Lewin

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Please Stand By
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
01/03/19