7,9

Lore

· 105min.

Un dels films més estètics, intensos i fascinants del 2012. Una fotografia cuidada al detall, uns protagonistes impecables i una història que t'atrapa des de la primera escena.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un dels films més estètics, intensos i fascinants del 2012. Una fotografia cuidada al detall, uns protagonistes impecables, una música de luxe i una història que t'atrapa des de la primera escena.
Alemanya, 1945. La guerra ha acabat. Un grup de nens es proposa travessar el devastat país per reunir-se amb la seva àvia a 900 km al nord. Lore, la major d'ells, queda a càrrec dels seus quatre germans quan els seus pares, membres dels SS, són capturats per les tropes aliades. Tots junts emprendran un viatge que els mostrarà la realitat i les conseqüències de les accions dels seus pares. Però quan coneix a l'enigmàtic i carismàtic Thomas, un jove refugiat jueu, Lore veu com el seu món s'omple de sentiments contradictoris. D'una banda queda paralitzada pel que sent cap a aquest jove però, per una altra, ha de confiar per sobreviure, en la persona que, tal com li han ensenyat, és l'enemic.

Direcció i repartiment

Direcció:
Cate Shortland

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Alemany
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Lore (2012)
Gènere:
Drama
Estrena en cinemes:
13/12/13
Recaptació: 55.370,25 €
Espectadors: 9.949
Veure fitxa:
IMDB