5

Love Me Not

· 83min.

"Love Me Not" ens descobreix que la Bíblia pot ser obscena, que Oscar Wilde podria haver estat un místic, i que el sexe pot acabar amb la guerra. Un film realment subversiu.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Barreja de cinema polític i estètica pop, basculant entre l'obra de teatre original d'Oscar Wilde i la qüestió musulmana, aquest quart llargmetratge de Lluís Miñarro -després d'haver produït durant dècades algunes de les pel·lícules d'autor més importants del cinema contemporani- suposa la seva consagració definitiva com un dels nostres cineastes més importants: ens descobreix que la Bíblia pot ser obscena, que Oscar Wilde podria haver estat un místic, i que el sexe pot acabar amb la guerra ... Un film realment subversiu protagonitzat per Ingrid García Jonsson. 

El cinema de Lluís Miñarro segueix parlant de reis. I si a "Stella cadent" va recrear la peripècia d'Amadeu de Savoia i la seva curta estada a Espanya, a "Love Me Not" posa en escena a Herodes i la seva filla Salomé, famosa per haver aconseguit que li servissin en safata el cap de Joan el Baptista. Però no estem en l'època de l'Imperi Romà, sinó en la guerra de l'Iraq, tot i que el desert segueixi sent l'escenari del desig i la passió.

Direcció i repartiment

Direcció:
Lluis Miñarro

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gèneres:
Drama, Comèdia
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
31/10/19