8,4

Loving Vincent

· 91min.

La primera pel·lícula pintada a l'oli de la història del cinema. Un biopic del genial Vincent Van Gogh nominat a l'Oscar a la Millor Pel·lícula d'Animació.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La primera pel·lícula pintada a l'oli de la història, un atípic biopic que se centra en els últims dies de vida de Van Gogh i pren la forma d'una ficció documental per revelar què va portar a un dels artistes més famosos de la història a suicidar-se sobtadament i contra tot pronòstic. 

França, estiu de 1891. El jove Armand rep una carta del seu pare, el carter Joseph Roulin, per lliurar-la en mà a Paris al germà del seu amic Vincent Van Gogh. Però a París no hi ha rastre de Theo, del qual expliquen que va morir poc temps després que el seu germà Vincent es tragués la vida. Així comença "Loving Vincent", la primera pel·lícula realitzada a l'oli de la història del cinema. A través de més de 65.000 fotogrames animats, pintats a mà per artistes de tot el món, la pel·lícula dóna vida als quadres de Van Gogh recorrent la misteriosa vida del pintor a través de les cartes que sovint escrivia al seu germà petit Theo.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Gallec i Català

Més informació

Gèneres:
Animació, Biòpic
Països:
Polònia , Regne Unit
Estrena en cinemes:
12/01/18
Recaptació: 447.371,00 €
Espectadors: 74.710

Original el montatge, els pintors han fet un verdader homenatge a Vincent, m'ha agradat molt el realisme dels personatges tot i ser pintats sota l'estil de Van Gogh, apassionant la història entorn la seva mort.