7,8

L'última família

· 117min.

Crònica acurada i respectuosa sobre els últims 28 anys de Zdzisław Beksiński, principal pintor surrealista post-apocalíptic de Polònia.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una coneguda família d'artistes polonesos, Zdzisław Beksiński, la seva esposa Zofia i el seu fill Tomasz, tenen vides molt allunyades de la convencionalitat. Crònica acurada i respectuosa sobre els últims 28 anys de Zdzisław Beksiński, principal pintor surrealista post-apocalíptic de Polònia. 

Nascut el 1929, Zdzisław Beksiński, pintor surrealista polonès conegut per les seves inquietants obres post-apocalíptiques, és un artista culte que pinta cossos en descomposició i que fantasieja amb ardents experiències sexuals sado-masoquistes. També conegut per el seu viu sentit d'humor, té fòbia a les aranyes i té cura de la seva mare malalta. El seu neuròtic i suïcida fill Tomasz, és un ídol a la ràdio com a DJ, a més de traductor, a qui devem les versions poloneses dels Monty Python. La seva dona, Zofia, fervent catòlica, suporta les seves excentricitats i manté la unitat de la família. Mentre que els pares intenten evitar que el seu fill es fereixi a si mateix, les seves vides es veuen definides per la pintura, un seguit d'experiències properes a la mort, els funerals i les tendències canviants de la música dance.

Direcció i repartiment

Direcció:
Jan P. Matuszyński

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Polonès • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Títol original:
Ostatnia rodzina (The Last Family)
Gèneres:
Drama, Biòpic
País:
Polònia