7,2

Mal geni

· 104min.

Un biopic tan desenfadat com caricaturesc de Jean-Luc Godard durant la seva etapa més política, a mans del director de "The Artist".
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un biopic tan distanciat i desenfadat com caricaturesc i definitivament disfrutable, centrat en l'etapa política de Jean-Luc Godard, des que roda "La Chinoise" i coneix a Anna Karina en 1967 fins que tots dos es separen i el revolucionari director francès forma el grup The Dziga Vertov. "Mal Geni" té com a nexe principal la implicació, així com la controvertida participació de Godard, en la revolució de maig del 68, la suspensió del Festival de Cannes d'aquest mateix any on el seu film "Pierrot le fou" havia estat seleccionat, la seva incendiaria trobada amb Bernardo Bertolucci a Itàlia així com la fi de la seva relació amb Anna Karina amb Marco Ferreri com a testimoni d'excepció. 

París 1967. Durant el rodatge de la seva nova pel·lícula, el director francès Jean-Luc Godard s'enamora de l'actriu Anne Wiazemsky, 20 anys més jove que ell. Un any després, després de casar-se amb l'Anne i haver trobat aparentment l'estabilitat, Godard es veu sumit en una crisi existencial per culpa de la mala acollida de la pel·lícula i dels conflictes socials que s'estan desenvolupant a París.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Le Redoutable
Gèneres:
Biòpic, Comèdia, Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
12/10/17
Recaptació: 42.702,00 €
Espectadors: 8.605

Excel.lent visió del període crucial d'un cineasta de talent, però alhora inestable, egocèntric i insuportable com en Jean-Luc Godard. Louis Garrel fa seu el personatge, però també la Stacy Martin el seu i els secundaris. Els diàlegs discursius no son gens pesats, son necessaris per comprendre l'època del Maig del 1968. La millor pel·lícula de Michel Hazanavicius amb The Artist.