Manuale d'amore 3
Manuale d'amore 3
Manuale d'amore 3

Manuale d'amore 3

Àudio i subtítols

Versió en Català

Versió Original amb Subtítols en Català

País

Itàlia

Any de producció

2011

Gènere

Romàntica

Estrena en cinemes

19/08/11

Recaptació

€ 476.601,42

Espectadors

74.362

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Tres nous capítols del manual de l'amor de Giovanni Veronesi, que, en aquesta ocasió centra el seu objectiu en les diferents edats de l'amor.

JOVENTUT explica la història del Roberto (Riccardo Scamarcio), un advocat jove i ambiciós que és a punt de casar-se amb la Sara (Valeria Solarino), i la seva desestabilitzadora trobada amb la bella, provocativa i misteriosa Micol (Laura Chiatti), amb la qual descobrirà una realitat fora del temps, suspesa entre personatges extravagants i temptacions irresistibles.

MADURESA: En Fabio (Carlo Verdone), un prestigiós presentador de televisió, marit fidel des de fa 25 anys, es veu arrossegat per una trobada imprevista i fatal. La intrigant Eliana (Donatella Finocchiaro) no és qui diu ser. Un simple capritx es convertirà per a ell en una aventura tragicòmica: no serà gens fàcil lliurar-se d'ella!

MÉS ENLLÀ: l'Adrian (Robert De Niro) és un professor nord-americà d'Història de l'Art que, des de fa uns anys, després d'haver-se divorciat de la seva dona, viu a Roma, una ciutat que sempre li ha agradat. Reservat i solitari, tracta amb poques persones, entre les quals es troba l'Augusto (Michele Placido), el porter del seu edifici. Potser és l'únic a qui li ha revelat el seu secret: 7 anys abans va sofrir una intervenció molt delicada de trasplantament de cor. La fulminant trobada amb la filla de l'Augusto, Viola (Monica Bellucci), alterarà la seva tranquil·la existència i el portarà a viure sensacions que portaven molt temps apaivagades i emocions que són noves per a ell...

direcció

Giovanni Veronesi

Com valores aquesta pel·lícula?

No comments