6,3

Mapa dels sons de Tòquio

· 106min.

Absorbent thriller romàntic amb el que l'Isabel Coixet va viatjar al Japó per mesclar el seu imaginari amb la cultura dels seus apreciats Murakami o Kore-eda.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Absorbent thriller romàntic amb el qual l'Isabel Coixet va viatjar al Japó per mesclar el seu imaginari amb la cultura dels seus apreciats Murakami o Kore-eda.
La Ryu és una noia solitària d'aspecte fràgil que contrasta amb la doble vida que porta: de nit treballa en una llotja de peix a Tòquio i esporàdicament rep encàrrecs com a assassina a sou. El senyor Nagara és un poderós empresari que plora la mort de la seva filla Midori, que s'ha suïcidat, i culpa del suïcidi al David, un home d'origen espanyol que té un negoci de vins a Tòquio. L'Ishida, un empleat del senyor Nagara que estimava a la Midori en silenci, contracta al Ryu perquè assassini al David. Un enginyer de so, obsessionat amb els sons de la ciutat japonesa i fascinat pel Ryu, és el mut testimoni d'aquesta història d'amor que s'endinsa en les ombres de l'ànima humana allí on només el silenci és eloqüent.

Direcció i repartiment

Direcció:
Isabel Coixet

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Japonès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Map of the Sounds of Tokyo
Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
28/08/09
Recaptació: 1.034.839,00 €
Espectadors: 195.815
Veure fitxa:
IMDB