8,4

Maria by Callas

· 114min.

40 anys després de la seva mort, i per primera vegada, Maria Callas, està a punt d'explicar la seva pròpia història, amb en les seves pròpies paraules.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

40 anys després de la seva mort, i per primera vegada, la cantant d'òpera més famosa de la història, Maria Callas, està a punt d'explicar la seva pròpia història, amb en les seves pròpies paraules. 

Qui va ser Maria Callas, en realitat? Coneixem la Veu del Segle, la Diva de portades i escàndols de revistes, la figura pública de la jet-set ... La seva extraordinària vida es llegeix com una novel·la o una òpera tràgica. Però la pel·lícula de Tom Volf revelarà un angle completament diferent: mostrarà el conflicte entre dues personalitats, una que aspirava a la fama planetària, i una altra que somiava amb una vida senzilla: Maria i Callas. Descobrirem una Maria fràgil, un Maria solitària, en contraposició a "La Callas", que es va envoltar dels més grans: Visconti, Pasolini, Onassis, Churchill, Marilyn, Grace Kelly, el Príncep Rainier, F. Zeffirelli, Alain Delon, Yves Saint Laurent, Pierre Bergé, Kennedy, Liz Taylor ... Escoltarem a la Maria secreta, amb els seus somnis de formar una família i viure lluny dels escenaris i de les festes de l'alta societat, en lloc d'una Callas implacable que s'esforça al màxim amb l'esperança d'un retorn als escenaris, tot i els danys que va patir la seva veu després d'una carrera tan extraordinària, abans de morir finalment a París amb tan sols 53 anys.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català i Gallec

Més informació

País:
França
Estrena en cinemes:
11/05/18
Recaptació: 398.096,00 €
Espectadors: 61.712