6,6

Marie Curie

· 96min.

Biopic d'un dels personatges més fascinants de la història, guanyadora de dos Premis Nobel: la física i química polonesa Marie Curie.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Marie Curie és un dels personatges més fascinants i admirables que ens ha regalat la història. Va ser la primera dona en arribar a catedràtica a la Universitat de París i la primera a guanyar el Nobel l'any 1903. Vuit anys després, aconseguia el seu segon Nobel convertint-se així en la primera persona en la història en ser guardonada dues vegades. 

Al poc temps de què l'enamorada parella Curie fos recompensada amb el premi Nobel de Física, el Pierre mor en un tràgic accident. Sola, amb dues nenes, la trentanyera Marie s'aferra als seus estudis científics en un món dominat pels homes i es converteix en la primera dona en rebre una càtedra a la Sorbona de París. En el seu camí cap al seu segon premi Nobel i amb milers de detractors al seu voltant, Marie trobarà un aliat en un jove Albert Einstein i en Paul Langevin, membre de l'equip de recerca del seu marit. Convertida en un personatge públic i avançada al seu temps, haurà de lluitar el doble per demostrar la seva vàlua.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Biòpic, Drama
País:
Alemanya
Estrena en cinemes:
02/06/17
Recaptació: 276.831,00 €
Espectadors: 44.782