6,4

Menjar d'amor

· 105min.

Adaptació d'una novel·la de David Leavitt dirigida per Ventura Pons sobre l'amor, els descobriments, la identitat i els (milers) d'inicis.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Adaptació d'una novel·la de David Leavitt dirigida per Ventura Pons sobre l'amor, els descobriments, la identitat i els (milers) d'inicis.
Paul, un jove i talentós estudiant de música és contractat a San Francisco per a passar les pàgines de la partitura en un concert de Richard Kennington, un dels pianistes més famosos del món. A més de diligent, el Paul és extremadament atractiu, fet que no passa desapercebut per Kennington i pel seu agent Mansourian, dos homes al cim de les seves respectives carreres. Kennington i Paul es tornen a trobar a Barcelona, on el jove és de vacances amb la seva mare, Pamela, que intenta oblidar el trasbals produït per l'abandonament del seu marit. Paul i Kennington s'enamoren, però aquest amor té implicacions molt diferents per els dos homes. Kennington torna abruptament a casa seva, fugint d'un major compromís en la relació. Pamela, però, es comença a recuperar i a guanyar la confiança perduda alhora que se n'adona de que Paul ha deixat de ser un nen. Al tornar als Estats Units, Paul descobreix que la seva carrera no es desenvoluparà com havia desitjat, senzillament perquè no té prou talent per a ser concertista i es deixa portar per la vida cómoda de Nova York. Pamela lluitarà pel futur del seu fill i l'experiència viscuda servirà a mare i fill per aprenedre a construir una relació més profunda.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ventura Pons

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Food of love
Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
01/02/02
Recaptació: 317.751,19 €
Espectadors: 68.138
Veure fitxa:
IMDB