7

Meravellós Boccaccio

· 121min.

Els Taviani abracen l'esperit renovador de Boccaccio i la narració de Miguel Gomes a LES MIL I UNA NITS per oferir-nos un homenatge a la pintura no vist des de EL MOLÍ I LA CREU.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La confluència entre l'esperit renovador de Boccaccio i la capacitat dels Taviani de donar color i forma a la paraula. Un recull de tòpics literaris que arrabassen la imatge, el dum vivimus, vivamus, cant a la vida efímera, i el furor amoris de les passions que ceguen la raó. Els Taviani recullen el testimoni de narradors en els temps de la ruptura del relat, emulant el Miguel Gomes de LES MIL I UNA NITS i la dramatúrgia de Rita Azevedo a LA VENGANZA DE UNA MUJER amb un homenatge a la pintura no vist des de EL MOLÍ I LA CREU.

Situada a la Florència infestada per la plaga del segle XIV. La malaltia empeny deu joves a buscar refugi al camp, on passen temps explicant-se històries breus. Tant si són tràgics o enginyosos, eròtics o grotescs, tots els relats tenen un únic gran protagonista, l'amor en les seves múltiples formes. I l'amor acabarà sent, per a tots aquests joves, el millor antídot contra el patiment i les incerteses d'una època.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Italià • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Maraviglioso Boccaccio
Gèneres:
Drama, Comèdia
País:
Itàlia
Estrena en cinemes:
28/04/17
Recaptació: 44.681,00 €
Espectadors: 7.447