6,7

Merkel

· 118min.

Adaptació ficcionada del best-seller sobre Angela Merkel. Recrea l'època més complexa del seu mandat, quan va haver de liderar la UE durant la crisi dels refugiats del 2015.

Sobre la pel·lícula

Adaptació ficcionada del best-seller sobre la canceller alemanya Angela Merkel, interpretada per la prestigiosa actriu Imogen Kogge. Recrea l'època més complexa del seu mandat, quan va haver de liderar la Unió Europea davant l'arribada de refugiats en 2015.

Crònica dels esdeveniments polítics que van tenir lloc al llarg de 63 dies a la fi de l'estiu de 2015, quan prop d'1 milió de persones van entrar de manera incontrolada a Alemanya fugint de la guerra. Només una setmana després de l'obertura sense precedents de fronteres, Angela Merkel, el ministre de l'Interior De Maizière, el canceller Altmaier, el ministre d'Economia Gabriel, el ministre de Relacions Exteriors Steinmeier i el primer ministre bavarès Seehofer, van idear una controvertida solució que mai van arribar a posar en pràctica, perquè ningú volia assumir la responsabilitat política que la seva execució hagués comportat. Els successos que van tenir lloc durant aquestes nou setmanes de 2015 han continuat influint en els processos polítics a Alemanya i Europa fins als nostres dies.

Direcció i repartiment

Direcció:
Stephan Wagner

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Espanyol i Anglès

Més informació

Títol original:
Die Getriebenen
Gèneres:
Biòpic, Drama
País:
Alemanya