7,5

Michael Clayton

· 119min.

Oscar a la Millor Actriu Secundària (Tilda Swinton), és el debut del famós guionista Tony Gilroy i compta amb un explèndid George Clooney.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Oscar a la Millor Actriu Secundària (Tilda Swinton), és el debut de Tony Gilroy, famós guionista de les tres primeres parts de la saga BOURNE. Amb un explèndid George Clooney fent d'una espècie de Sr. Llop al servei de les grans multinacionals.
Michael Clayton treballa per a un famós bufet de Nova York, encara que no exerceix d'advocat. La seva especialitat és arreglar les coses de la manera més neta i ràpida possible. No és ni policia ni advocat, sinó la perfecta mescla de tots dos: el gos guardià, el company fidel que sempre obeeix i mai pregunta. La seva vida es trontolla quan el seu millor amic dins del bufet, Arthur Edens, que durant sis anys ha defensat els interessos d’Agtek, una important multinacional d’agroquímica, descobreix que un producte de la companyia ha provocat la intoxicació de centenars de grangers. El comportament d'Arthur farà perillar l'estabilitat i els interessos tant del bufet com de la poderosa multinacional. Michael es veurà atrapat entre la lleialtat al seu amic i el compliment de les seves obligacions.

Direcció i repartiment

Direcció:
Tony Gilroy

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Gèneres:
Drama, Thriller
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
16/11/07
Recaptació: 2.762.224,91 €
Espectadors: 481.614
Veure fitxa:
IMDB