8,6

Million Dollar Baby

· 127min.

Oscar a la Millor Pel·lícula i segona estatueta per Clint Eastwood com a director després de SENSE PERDÓ. Un dels millors drames sobre el món de la boxa,
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Oscar a la Millor Pel·lícula i segona estatueta per Clint Eastwood com a director després de SENSE PERDÓ. Escrita per Paul Haggis (CRASH), és un dels millors drames sobre el món de la boxa, en la línia de MÉS DURA SERÀ LA CAIGUDA o TORO SALVATGE. 

Frankie Dunn ha entrenat i dirigit alguns lluitadors increïbles, durant tota una vida passada prop del ring. La lliçó més important que ensenya als seus boxejadors és la que utilitza per a la seva pròpia vida: per sobre de tot, sempre has de protegir-te. A conseqüència del seu dolorós distanciament amb la seva filla, en Frankie no s'ha permès relacionar-se amb ningú durant molt de temps. El seu únic amic és l'Scrap, un exboxejador que s'ocupa del seu gimnàs i que sap que sota el seu brusc caràcter exterior, hi ha un home que sempre ha anat a missa, gairebé tots els dies durant els últims 23 anys, buscant el perdó per un pecat del passat. Un dia, Maggie Fitzgerald entra al seu gimnàs. La Maggie mai ha tingut massa, però almenys sap el que vol i està disposada a fer el que calgui per aconseguir-ho. En una vida de lluita constant, la Maggie, amb la seva meta inamovible i una tremenda força de voluntat, ha aconseguit arribar fins on ha arribat amb el seu talent en brut. Més que qualsevol altra cosa, el que desitja és trobar algú que cregui en ella.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
04/02/05
Recaptació: 12.627.143,84 €
Espectadors: 2.479.292
Veure fitxa:
IMDB