Mirai, la meva germana petita
Mirai, la meva germana petita

Mirai, la meva germana petita

Mirai no Mirai

Àudio i subtítols

Versió en Català

País

Japó

Any de producció

2018

Estrena en cinemes

15/03/19

Sobre la pel·lícula

Nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula d'Animació, Mamoru Hosoda, director de "El nen i la bèstia" i cridat a ser el successor d'Hayao Miyazaki, torna amb aquest anime que retrata la família moderna japonesa i la gelosia que sorgeix quan un nou bebè arriba a casa. Un llargmetratge per a petits i adults carregat de fantasia i quotidianitat a través de l'exquisida i commovedora bellesa de les aventures de dos germans que s'enfronten a una realitat inimaginable. 

El petit Kun, de quatre anys, deixa de ser el centre d'atenció dels seus pares quan neix la seva germana Mirai. Frustrat i una mica molest, comença a experimentar situacions a casa que mai havia viscut. Però les coses canvien de forma màgica quan la versió adolescent de la seva germana viatja en el temps des del futur per viure al costat del Kun una aventura extraordinària més enllà de l'imaginable.

direcció

Mamoru Hosoda

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

telemakko

La qualitat de l'animació es fantastica, al igual que la mostra de sentiments dels personatges. El problema (al igual que molts films d'Anime) és que l'argument és molt trivial, parla dels gelos del germa gran quan arriba la germana petita en una familia normal i corrent. Això fa que la trama sigui força lenta i tots els moments d'acció els aporta l'imaginació del nen. Segurament agradarà més als que son pares que als seus propis fills!

17 juliol 2019 (Editat)