8,5

Món Petit

· 83min.

Albert Casals és un jove que es mou en cadira de rodes. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: recórrer el món.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Albert Casals és un jove que es mou en cadira de rodes a causa d'una leucèmia que va patir als 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: recórrer el món. I fer-ho a la seva manera. Sense diners, sense companyia, i sense equipatge. Carregat únicament amb la seva imaginació i el seu coratge. 

MÓN PETIT recull el seu repte més ambiciós: arribar exactament al punt més allunyat del planeta. És possible creuar el món en aquestes condicions? Barrejant les tècniques del diari filmat amb els mètodes tradicionals del gènere documental coneixerem qui és aquest noi, la seva història d'amor, la seva filosofia de vida, i la manera d'educar dels seus pares. Veurem com l'Albert i la seva núvia Anna van des de Barcelona fins a un remot far de Nova Zelanda. O com fracassen en l'intent. El recorregut (i el film) poden ser considerats una bogeria, un romanç o una epopeia. O potser una mica de cada.

Direcció i repartiment

Direcció:
Marcel Barrena
Repartiment:
Albert Casals

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Francès

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
14/03/13
Recaptació: 39.533,00 €
Espectadors: 6.740
Veure fitxa:
IMDB