8,2

Mouchette

· 81min.

Obra mestra de Robert Bresson, que va adaptar per segona vegada l'escriptor Georges Bernanos després de DIARIO DE UN CURA RURAL. Restaurada el alta definició pel seu 50 aniversari.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Obra mestra de l'aclamat Robert Bresson (UN CONDEMNAT A MORT S'HA ESCAPAT), que va adaptar per segona vegada l'escriptor Georges Bernanos després de DIARIO DE UN CURA RURAL (1951). La pel·lícula va obtenir el Premi OCIC i una Menció Especial del Jurat al Festival de Cannes. 

Guardonada també al Festival de Venècia, va ser elegida Millor Pel·lícula Francesa de l'Any pel Sindicat de Crítics Cinematogràfics de França. Aquesta pel·lícula es presenta restaurada en alta definició en motiu del seu 50 aniversari.La Mouchette és una noia de 14 anys que viu una existència difícil a la campanya francesa. Filla d'un alcohòlic i d'una malalta terminal, la jove és una adolescent inadaptada que s'enfronta al món amb la seva rebel·lia. Somia amb escapar al seu destí i, quan coneix a un caçador furtiu, els seus desitjos semblen estar a punt de convertir-se en realitat.

Direcció i repartiment

Direcció:
Robert Bresson

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Drama, Cinema clàssic
País:
França
Recaptació: 9.892,00 €
Espectadors: 34.918