7,2

No ploris, vola

· 97min.

La pel·lícula més ambiciosa de la peruana Claudia Llosa (LA TETA ASUSTADA) compta amb un excel·lent repartiment liderat per Jennifer Connelly.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Sona a Terrence Malick però és Claudia Llosa. Rodada en un entorn espectacular, les carreteres gelades en el blanc paisatge de Manitoba, NO PLORIS, VOLA suposa la pel·lícula més ambiciosa de l'aclamada directora de LA TETA ASUSTADA. La nominada a l'Oscar i guanyadora de l'Ós d'Or reuneix en aquesta inquietant pel·lícula a grans talents interpretatius com Jennifer Connelly, Cillian Murphy i Melanie Laurent.
La pel·lícula ens submergeix en el passat, marcat per un tràgic accident que els ha distanciat, d’una mare i el seu fill. Ella s’ha convertit en una famosa artista i sanadora; ell en un peculiar falconer que viu marcat per una doble absència. En el present, una jove periodista propiciarà una trobada entre tots dos que ens farà qüestionar el sentit de la vida i de l'art, per plantejar-nos la possibilitat d'assumir una vida plena malgrat les incerteses.

Direcció i repartiment

Direcció:
Claudia Llosa

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Aloft
Gènere:
Drama
Estrena en cinemes:
23/01/15
Recaptació: 131.587,64 €
Espectadors: 25.675
Veure fitxa:
IMDB