6,4

Oculus

· 103min.

Mike Flanagan, nova promesa nord-americana del cinema de terror intel·ligent, construeix a OCULUS un relat absolutament terrorífic al voltant d'un mirall maleït.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Mike Flanagan, nova promesa nord-americana del cinema de terror intel·ligent, construeix a OCULUS un relat absolutament terrorífic que beu a parts iguals de la literatura d'horror còsmic de Lovecraft i films clàssics d'horror, des de AL FINAL DE LES ESCALES fins a EL ORFANATO, passant pel terror gòtic. Una cinta onírica i irreal que va causar sensació en la seva projecció al Festival de Sitges, protagonitzada per Karen Gillan i Brenton Thwaites.

Temps enrere, un assassinat va deixar dos nens orfes. Les autoritats van culpar el germà, Tim, mentre que la germana, Kaylie va créixer creient que el veritable culpable va ser un antic mirall maleït. Ara, completament rehabilitat i amb 20 anys d'edat, el Tim està a punt per començar de nou, però la Kaylie està decidida a demostrar que va ser el mirall el què va destrossar la seva família.

Direcció i repartiment

Direcció:
Mike Flanagan

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Terror, Thriller
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
06/03/15
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars