8,3

Of fathers and sons

· 99min.

Pertorbador retrat d'un pare de familia sirià, membre d'Al-Qaida, i de com inculca la ideologia talibana als seus dos fills.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Retrat pertorbador d'un pare de família sirià, devot convençut de la ideologia talibana, que inculca diàriament als seus vuit fills. "Of fathers and sons" aconsegueix un accés íntim a la seva vida quotidiana, a les seves activitats, als camps d'entrenament de futurs jihadistes. L'accent està en la formació dels fills (homes), i mostra com l'educació pot modelar radicalment a les persones. 

L'aclamat realitzador sirià Talal Derki torna a la seva terra per viure dos anys amb la família d'Abu Osama, membre d'Al-Qaida. Allà serà testimoni de com els seus fills són entrenats, des de molt petits, per convertir-se en soldats de la Jihad. Descobrirem des de dins què significa créixer amb un pare jihadista. Els seus dos fills, Osama i Ayman, adoren i admiren al seu pare i obeeixen les seves paraules, però mentre l'Osama sembla seguir el camí de la Jihad, Al'iman vol tornar a l'escola ... Després de guanyar el Premi del Gran Jurat del World Cinema a Sundance, Talal Derki ens sedueix amb una història que, a través del dia a dia de dos nens, ens permet comprendre la complexitat i la tragèdia del conflicte que viu Síria actualment.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Àrab • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Of Fathers and Sons
Gènere:
Documental