7,4

Of Freaks and Men

· 93min.

Una raresa que imita les formes del cinema mut per a narrar la història d'uns sàdics pornògrafs a la Rússia de principis del segle XX. L'èxit més important d'Alekséi Balabanov.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una raresa que imita les formes del cinema mut per a narrar la història d'uns sàdics pornògrafs a la Rússia de principis del segle XX. Història de cinema dins del cinema, i autèntic catàleg de perversions i baixos instints humans, narrada amb grans dosis d'humor negre. És, tal com confessa el director, la seva pel·lícula favorita i la de més èxit. Guanyadora als Premis Nika (guardons que atorga l'Acadèmia Russa d'Arts Cinematogràfiques) ala  Millor Pel·lícula i el Millor Director en 1999, "Of Freaks and Men" és un reflex de la perversió de les ànimes i la conseqüent degradació de l'ésser humà. 

Rússia, principis del segle XX. En el si de dues famílies burgeses, elegants i amb aires de solemnitat, apareixen el Yohan i el Víctor, dos personatges que canviaran l'aparent tranquil·litat que regnava en l'ambient per sempre. Tots dos estan relacionats amb la indústria de l'erotisme, i faran que en aquestes famílies sorgeixin desitjos i actes fetitxistes

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Rus • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Pro urodov i lyudey
Gènere:
Comèdia
País:
Rússia

Títols similars