6,8

Out of Nature

· 80min.

Una peculiar i desvergonyida comèdia sobre un comercial gris i avorrit que cerca refugi a la natura amb la intenció de donar un nou rumb a la seva rutinària vida.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Com si el Kevin Spacey d'AMERICAN BEAUTY es perdés a la muntanya amb la mala bava de Chuck Palahniuk. Una peculiar i desvergonyida comèdia sobre un comercial gris i avorrit que cerca refugi a la natura amb la intenció de donar un nou rumb a la seva rutinària vida.

En un petit poble noruec la setmana laboral arriba a la seva fi. El trentanyer Martin imagina la monòtona vida dels estranys que passen per davant de la seva finestra i s'encaminen a les seves oficines. Llavors es mira a si mateix. El seu corrent de pensaments el porten a tenir dubtes sobre la seva pròpia vida. Embarcant-se en un viatge al seu interior, sent la necessitat d'estar sol amb la natura. Després de preguntar-li al seu fill com li ha anat el dia i dormir amb la seva dona, agafa una motxilla i s'allunya de la seva família per endinsar-se en la muntanya. Però la seva expedició el portarà a intentar resoldre altres dubtes -incessants però amb molt d'humor-, ansietats, somnis i desitjos sexuals. 

Direcció i repartiment

Direcció:
Ole Giæver

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Noruec • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Títol original:
Mot naturen
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
Noruega

Títols similars