8,2

París 1920

· 101min.

Concert inaugural de la Filharmònica de Munic. Un viatge al París de 1920 de Ravel i Debussy amb la batuta de Valery Gergiev.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Concert inaugural de la temporada 2020 de MPHIL 360° en un viatge al París dels anys 20.  

Enguany comença amb un festí visual i musical: el Preludi a la migdiada d'un faune de Debussy obre un programa exquisit. 

Li segueix l'extraordinària veu de la soprano Anja Harteros en les Set cançons primerenques d'Alban Berg. Composta originalment com un cicle per a veu i piano, l'obra va ser creada sota la tutela musical de Schoenberg a principis del segle XX; Berg tornaria a ella durant la seva maduresa artística més de dues dècades després, orquestrant-les a la manera de Mahler i Strauss.  

Tanca el programa Daphnis et Chloé amb la celebrada Filharmònica de Munic sota la incomparable direcció de Valery Gergiev i el cos de ballet del Teatre Mariisnki compartint l'escenari per a donar vida a la sumptuosa i evocativa creació de Ravel, descrita com «l'epítom de l'impressionisme en música» per Naxos, en una nova i esperada producció de Vladimir Varnava.  

Comissionada originalment per Serguei Diàguilev per als seus llegendaris Ballets Russos i estrenada en el Théâtre du Châtelet de París, Daphnis et Chloé narra la història de la parella, l'amor idíl·lic de la qual sobreviurà múltiples obstacles.

Direcció i repartiment

Direcció:
Valery Gergiev

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Sense diàlegs

Més informació

Títol original:
Daphnis et Chloé
País:
Alemanya

Títols similars