París 1920
París 1920
París 1920

París 1920

Daphnis et Chloé

Àudio i subtítols

Versió Original

País

Alemanya

Any de producció

2020

Sobre la pel·lícula

Concert inaugural de la temporada 2020 de MPHIL 360° en un viatge al París dels anys 20.  

Enguany comença amb un festí visual i musical: el Preludi a la migdiada d'un faune de Debussy obre un programa exquisit. 

Li segueix l'extraordinària veu de la soprano Anja Harteros en les Set cançons primerenques d'Alban Berg. Composta originalment com un cicle per a veu i piano, l'obra va ser creada sota la tutela musical de Schoenberg a principis del segle XX; Berg tornaria a ella durant la seva maduresa artística més de dues dècades després, orquestrant-les a la manera de Mahler i Strauss.  

Tanca el programa Daphnis et Chloé amb la celebrada Filharmònica de Munic sota la incomparable direcció de Valery Gergiev i el cos de ballet del Teatre Mariisnki compartint l'escenari per a donar vida a la sumptuosa i evocativa creació de Ravel, descrita com «l'epítom de l'impressionisme en música» per Naxos, en una nova i esperada producció de Vladimir Varnava.  

Comissionada originalment per Serguei Diàguilev per als seus llegendaris Ballets Russos i estrenada en el Théâtre du Châtelet de París, Daphnis et Chloé narra la història de la parella, l'amor idíl·lic de la qual sobreviurà múltiples obstacles.

direcció

Valery Gergiev

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

No comments