6,6

Paris-Manhattan

· 74min.

Simpàtica comèdia romàntica francesa, que barreja la realitat i la fantasia per elaborar una carta d'amor al cinema de Woody Allen.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Simpàtica comèdia romàntica francesa, que barreja la realitat i la fantasia per elaborar una carta d'amor al cinema de Woody Allen. 

L'Alice és una maca i jove soltera farmacèutica que sent una insòlita fascinació per Woody Allen. Tot i que la seva solteria és un tema que no la preocupa en absolut, el seu entorn familiar viu obsessionat per trobar-li parella a qualsevol preu, encara que en realitat ella sent desig per la parella de la seva germana. Com en els grans amors, el Víctor apareixerà a la vida de l'Alice sense previ avís, quan acudeix per instal·lar una alarma de seguretat a la farmàcia que l'Alice ha heretat del seu pare. La seva inesperada trobada podria canviar la vida de tots dos ...

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Francès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Comèdia
País:
França
Estrena en cinemes:
28/11/14
Recaptació: 149.423,00 €
Espectadors: 23.272
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars

Aquesta pel·lícula comença com un modest homenatge a Woody Allen i els tocs de la seva gran obra cinematogràfica, entre ells un homenatge a Misteriós Assassinat a Manhattan. Fins i tot, hi apareix com ell mateix. Però el final és lamentable, s'hi fica dins els tòpics de comèdia romàntica de Hollywood, un tipus de cinema que el mestre s'odia de valent.