Paris-Manhattan
Paris-Manhattan

Paris-Manhattan

Àudio i subtítols

Versió en Català

Versió Original amb Subtítols en Espanyol

País

França

Any de producció

2012

Gènere

Comèdia

Estrena en cinemes

28/11/14

Recaptació

149.423,00 €

Espectadors

23.272

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Simpàtica comèdia romàntica francesa, que barreja la realitat i la fantasia per elaborar una carta d'amor al cinema de Woody Allen. 

L'Alice és una maca i jove soltera farmacèutica que sent una insòlita fascinació per Woody Allen. Tot i que la seva solteria és un tema que no la preocupa en absolut, el seu entorn familiar viu obsessionat per trobar-li parella a qualsevol preu, encara que en realitat ella sent desig per la parella de la seva germana. Com en els grans amors, el Víctor apareixerà a la vida de l'Alice sense previ avís, quan acudeix per instal·lar una alarma de seguretat a la farmàcia que l'Alice ha heretat del seu pare. La seva inesperada trobada podria canviar la vida de tots dos ...

direcció

Sophie Lellouche

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

Aquesta pel·lícula comença com un modest homenatge a Woody Allen i els tocs de la seva gran obra cinematogràfica, entre ells un homenatge a Misteriós Assassinat a Manhattan. Fins i tot, hi apareix com ell mateix. Però el final és lamentable, s'hi fica dins els tòpics de comèdia romàntica de Hollywood, un tipus de cinema que el mestre s'odia de valent.

23 agost 2019