5,2

Pàtria

· 112min.

Pàtria es una pel·lícula èpica popular catalana amb pinzellades fantàstiques que narra la llegenda d’Otger Cataló.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Pàtria es una pel·lícula èpica popular catalana amb pinzellades fantàstiques que narra la llegenda d’Otger Cataló una història que (com indica el cognom del protagonista) parla dels propis orígens de Catalunya.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gèneres:
Drama, Aventures
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
09/06/17

Dolentíssima. Llàstima, una bona història amb un pèssim guió i una actuaciò tan sobredramàtica que arriba al ridícul. ¿no hi han bons actors a Catalunya? Per riure una estona.

Molt bona pel.lícula. Sento encara més orgull de ser català després de veure-la.Nomès hem de veure-la per entendre que les coses no han canviat a pesar de que hagin passat segles. Felicitats de debò a tots els que la heu fet possible. Molt recomanable per les noves generacions.

M'agradat molt, he gaudit. Suposo que sóc un patriota, i ja era hora de que es dones veu a la èpica catalana. A part d'això, veient el baix pressupost del film, cal destacar el gran esforç de tots i totes que han fet possible aquesta pel·lícula, bons actors (En Boris Ruiz esplèndid com sempre) i grans professionals darrera la càmara. Xapó. Cal fer més pel·lícules d'aquest gènere.

Ho seto...pero no comparteixo les bones opinions. No es una bona peĺìcula. No m,ha arribat...

Gran pel.lícula i grans "d'allonsis" de fer-la. Passarà a l'historia del cinema Català i un gran pas endavant per la cultura popular del nostre país. Felicitats Joan Frank Charansonet i a tot el seu equip

La vaig veure als cinemes. Magnifica pel.lícula,amb molt bones interpretacions , guió, música i fotografia. Ja tocava fer una pel.lícula èpica en Català, tot i tenir un baix pressupost, vaig llegir que sense subvencions, la història i la llegenda t´atrapen. Avui la tornarè a gaudir a traves de Filmin.CAT des de casa.