Pau, la força d'un silenci
Pau, la força d'un silenci

Pau, la força d'un silenci

Àudio i subtítols

Versió en Català

País

Espanya

Any de producció

2017

Gènere

Biòpic

Sobre la pel·lícula

Joan Pera donen vida al violoncel·lista Pau Casals em aquest biopic que se centra en el seu compromís polític i la seva resistència enfront del franquisme. 

A mitjans dels anys 40, Pau Casals és considerat el millor músic del moment. Viu exiliat a Prada de Conflent, des d'on intenta ajudar a les famílies republicanes amb necessitats i també on intenta protegir-se de la Gestapo que controla la zona. Un cop acabada la guerra, Casals té l'esperança que la victòria aliada suposarà també la fi de la dictadura franquista a Espanya. Però els seus desitjos no es compleixen i, en conseqüència, el mestre decideix no tornar a tocar en públic mentre Franco continuï al poder i les potències occidentals no es decideixin a forçar la seva caiguda.

direcció

Manuel Huerga

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

Emotiu i senzill biopic, amb un gran Joan Pera que fa seu el personatge d'un dels més grans músics de tots els temps, en Pau Casals, admirat a tot arreu i amb una carrera de tres quarts de segle. Tracta el seu compromís polític, la seva aposta per la pau i com van néixer els concerts anuals a Prada, que encara continuen.

30 novembre 2019