7,3

Pau, la força d'un silenci

· 97min.

Joan Pera dóna vida al violoncel·lista Pau Casals en aquest biopic que se centra en el seu compromís polític i la seva resistència enfront del franquisme.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Joan Pera donen vida al violoncel·lista Pau Casals em aquest biopic que se centra en el seu compromís polític i la seva resistència enfront del franquisme. 

A mitjans dels anys 40, Pau Casals és considerat el millor músic del moment. Viu exiliat a Prada de Conflent, des d'on intenta ajudar a les famílies republicanes amb necessitats i també on intenta protegir-se de la Gestapo que controla la zona. Un cop acabada la guerra, Casals té l'esperança que la victòria aliada suposarà també la fi de la dictadura franquista a Espanya. Però els seus desitjos no es compleixen i, en conseqüència, el mestre decideix no tornar a tocar en públic mentre Franco continuï al poder i les potències occidentals no es decideixin a forçar la seva caiguda.

Direcció i repartiment

Direcció:
Manuel Huerga

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Biòpic
País:
Espanya

Gran pel·lícula sobre un gran personatge. Tots els actors donen el màxim per crear uns personatges reals i plens de vida

Emotiu i senzill biopic, amb un gran Joan Pera que fa seu el personatge d'un dels més grans músics de tots els temps, en Pau Casals, admirat a tot arreu i amb una carrera de tres quarts de segle. Tracta el seu compromís polític, la seva aposta per la pau i com van néixer els concerts anuals a Prada, que encara continuen.