7,1

Petitet

· 99min.

El gitano Petitet té un somni: portar la rumba catalana a l'escenari del Gran Teatre del Liceu. Premi Gaudí al Millor Documental.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Petitet és un gitano català que persegueix un somni. Ex-músic i fill d’un dels ‘palmeros’ del mític Peret, pateix una rara malaltia crònica que provoca alts graus de debilitat muscular. Passada la cinquantena, vol complir la promesa que li va fer a sa mare abans de morir: portar la rumba catalana als escenaris d’un gran teatre. 

El somni comença a fer-se realitat quan reuneix una banda de músics gitanos (genials però indisciplinats) per intentar tocar al costat d’una gran orquestra simfònica al Gran Teatre del Liceu. Petitet és conscient que per portar a terme la seva promesa, haurà de superar molts obstacles: amb pocs recursos econòmics, haurà de fer ‘feinetes’ puntuals, com comprar i vendre ferralla. Tampoc té contactes de pes a les institucions i no li resulta fàcil accedir als músics de grans orquestres simfòniques. Malgrat tots els entrebancs i minvat de facultats per culpa de la malaltia, s’adonarà que en són molts (gitanos i no gitanos) aquells que ja han decidit mantenir-se fidels al seu costat i fer realitat el seu gran somni.

Direcció i repartiment

Direcció:
Carles Bosch
Repartiment:
Petitet

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Català • Subtítols: Espanyol

Més informació

País:
Espanya

Títols similars