8,5

Phantom Boy

· 84min.

Una nova joia animada de la parella creadora d'UN GAT A PARÍS, amb genuí estil franc-belga i l'estilitzat grafisme que caracteritza els seus autors.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una nova joia animada de la parella creadora d'UN GAT A PARÍS que torna a combinar fantasia, fulletó, humor, aventura i melodrama a parts desiguals, amb genuí estil franc-belga i l'estilitzat grafisme que caracteritza els seus autors.

Amb onze anys, el Leo es debat entre la vida i la mort, lluitant contra el càncer en un hospital de Nova York, mentre els seus pares segueixen el seu tractament amb angoixa. El que no poden saber és que el nen té un estrany poder: pot abandonar el seu cos mentre dorm i viatjar, volar i travessar les parets com un fantasma. Això serà de la major utilitat quan un súper-dolent dement i els seus sequaços posin en perill la ciutat, i el Leo (o el seu fantasma) s'aliï amb un policia en cadira de rodes i una atrevida periodista per evitar que compleixin la seva amenaça. Però, què passarà si el Leo empitjora? O si el seu "fantasma" no aconsegueix tornar a temps al seu cos?

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català i Gallec
Versió en Català amb subtítols en Català
Àudio: Català

Més informació

Gèneres:
Animació, Infantil
País:
França
Estrena en cinemes:
11/12/15
Recaptació: 5.789,00 €
Espectadors: 1.246

Títols similars