8,1

Picades contra el vidre

· 75min.

Un institut d'Alcoi decideix iniciar una profunda transformació del seu model educatiu. El rebuig d'alguns pares és només el primer escoll al que hauran de fer front.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Generacions senceres perdudes. No podem canviar el món si ensenyem el mateix que ens van ensenyar a nosaltres. Fem una revolució a l'Escola! Però com? Un grup de professors d'un institut d'Alcoi decideix assumir el repte tot i que, de seguida, esclaten les pors i el rebuig entre alguns pares, alumnes i part de professorat. 

Durant un any aquesta escola s'enfronta a una transformació total. L'important no seran les notes sinó el desenvolupament personal dels alumnes, formar persones i no treballadors. Cal convèncer a tothom, dins i fora dels murs de l'escola. Les discussions són agres i dures. S'està tocant l'estructura del nostre món. Però durant el procés descobrirem alguna cosa: La revolució ja ha començat. 

Silenciosament, a poc a poc, alguns centres educatius han iniciat el canvi pel seu compte. En ells es trobarà respostes als dubtes de la nova escola que es mobilitza. Ja no depèn dels altres, tot està a les seves mans i qualsevol s'hi pot sumar.

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Picotazos contra el cristal
Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
08/11/19