8,4

Pride

· 129min.

Una de les millors comèdies britàniques dels darrers anys, basada en una sorprenent i commovedora història real i amb una banda sonora al·lucinant.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una de les millors comèdies britàniques dels darrers anys, basada en una sorprenent i commovedora història real i amb una banda sonora al·lucinant. Si et van agradar BILLY ELLIOT i FULL MONTY, toca gaudir de PRIDE.  

Estiu de 1984. Margaret Thatcher governa i el Sindicat Nacional de Miners (NUM) ha convocat una vaga. Durant la manifestació de l'Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar a les famílies dels miners. Però hi ha un petit problema: el sindicat no accepta els diners. Els activistes no es desanimen. Decideixen ignorar al sindicat i anar directament als miners. Escullen un poblet de Gal·les al que van en un minibús. Així comença l'extraordinària història de com dues comunitats totalment diferents s'uneixen per una causa comuna.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
19/03/15
Recaptació: 864.687,01 €
Espectadors: 143.104
Veure fitxa:
IMDB
humjojohum

Emociona tornar a veure aquesta història de lluites compartides, per les que s'acaba superant el poder establert i es consoliden drets i llibertats. A tenir en compte pels temps que corren.

tferna1

Una gran pel·lícula basada en fets reals que no hauríem d'oblidar mai.