8,1

Primeres solituds

· 99min.

La documentalista Claire Simon centra la seva mirada en un institut dels suburbis de París per prendre la temperatura del jovent francés que pertany a les classes menys afavorides.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La celebrada documentalista Claire Simon centra la seva mirada en un institut dels suburbis de París per prendre la temperatura del jovent francés que pertany a les classes menys afavorides. al límit de l'exclusió social.

En un institut dels suburbis parisencs, adolescents prou afortunats per assistir-hi parlen ­–entre classe i classe, i a voltes durant la classe, asseguts al passadís o en uns bancs de l’exterior– mentre la ciutat s’estén al seu darrere i als seus peus.Claire Simon estableix un diàleg cinematogràfic en què conversen sobre les seves històries personals, les seves famílies, i també de les seves passions i les seves solituds.A aquesta edat, comencen a plantejar-se deixar enrere les famílies, si en tenen, o fins i tot a fugir-ne quan estan completament trencades. Anar pel seu compte pot comportar tantes coses bones com dolentes.Aquest film esdevé el lloc on exploren i discuteixen el sentit de tot això.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Premières solitudes
Gènere:
Documental
País:
França
Estrena en cinemes:
18/10/19

Títols similars