8,3
Premier

Push

· 92min.

Per què no ens podem permetre viure en les nostres pròpies ciutats? Aquest documental destapa la perversitat darrere de l'especulació immobiliària.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Per què no ens podem permetre viure en les nostres pròpies ciutats? L'elevat cost de l'habitatge i els fons d'inversió mundials empenyen a les persones a la pobresa, desproveïdes d'un dret fonamental. La determinació de l'activista Leilani Farha per denunciar aquesta situació revela la perversitat darrere de l'especulació. És hora de reconèixer que aquest no és un desenvolupament natural i inevitable. Pot canviar. 

L'habitatge s'ha convertit en un dels problemes mundials més urgents, un dret humà fonamental que estem perdent a poc a poc. Cada vegada, més activistes i persones anònimes com Leilani Farha, la carismàtica protagonista i relatora de l'ONU, dediquen el seu temps i les seves energies a conscienciar els governs de tot el món perquè prenguin mesures urgents per revertir aquesta crisi mundial. "Push" revela els secrets més obscurs de l'entramat mundial de l'especulació immobiliària i urbanística i posa de manifest com la inversió de fons voltors en actius immobiliaris són, en gran mesura, els culpables de la gentrificació que pateixen els barris de moltes ciutats

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Documental, Thriller
Països:
Suècia , Canadà

Títols similars