5,6

Puta y amada

· 62min.

Torna un dels directors més singulars del nostre cinema. Godard, Yurena i Papa Topo participen en aquesta història de (des)amor a la Barcelona d'avui.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La cantant Yurena és l'estrella convidada de la tercera pel·lícula de Marc Ferrer ("La maldita primavera"), una mena de remake lliure de "Nosotros no envejeceremos juntos", de Maurice Pialat, rodat amb la mateixa escassetat de mitjans, frescor i desvergonyiment dels anteriors films , però amb un to una mica més malenconiós, proper a les pel·lícules d'Eustache o Garrel. 

Tot i estar en una relació, la Zaida coneix en una festa a la Luci, una mena de versió actualitzada de femme fatale que intenta seduir-la. La seva amiga Júlia, després d'assistir a la projecció d'una pel·lícula de Godard, de qui està obsessionada, coneix al projeccionista del cinema, amb el qual també s'obsessiona. L'amic d'elles, el Marc, és un director de cinema en crisi creativa i sentimental que constantment trenca i es reconcilia amb la seva parella, l'Adrià, compositor d'un grup de música pop.
Aquesta pel·lícula opta al Premi de la Crítica de l’ACCEC.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gèneres:
Comèdia, Drama, Romàntica
País:
Espanya