5,9

Quatre vides

· 94min.

Es compon de quatre vinyetes, cadascuna centrada en un personatge que representa una emoció diferent: felicitat, tristesa, plaer i amor. Repartiment farcit d'estrelles de Hollywood.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

"Quatre Vides" es basa en un proverbi asiàtic que classifica la vida en quatre emocions: felicitat, tristesa, plaer i amor. La pel·lícula es compon de quatre vinyetes, cadascuna d'elles centrada en un personatge que representa una d'aquestes emocions.


La història principal narra l'explosiu idil·li entre Plaer, un gàngster que és capaç de veure el futur, i Tristesa, una bella i emergent estrella del pop.Quan la gestió del contracte de Tristesa queda sota control del Fingers, un despietat capo del món del crim que aspira a legalitzar els seus assumptes per mitjà del negoci de l'espectacle, Plaer es veu en la cruïlla d'haver de triar entre seguir el dictat del seu cor o les seves visions de futur. A continuació tenim la història de Felicitat, un gris corredor de borsa que busca desesperadament una manera d'escapar de la mort lenta que li significa la seva rutina diària.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
The Air I Breathe
Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
19/09/08
Recaptació: 312.091,31 €
Espectadors: 51.728
Veure fitxa:
IMDB