7,9

Rain Man

· 128min.

Guanyadora de 4 Oscars, entre ells el de Millor Pel·lícula i el de Millor Actor per a un extraordinari Dustin Hoffman en el paper d'un adult autista que coneix el seu germà petit.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

Dustin Hoffman va obtenir un Oscar i un Globus d'Or per la seva increïble interpretació a "Rain Man", potser la més difícil en la seva enlluernadora carrera. Per a Tom Cruise va suposar la seva definitiva confirmació com un excel·lent actor dramàtic. "Rain Man" va ser nominada a 8 Oscars, guanyant finalment 4 estatuetes (Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Actor i Millor Guió). 

En Charlie Babbitt (Tom Cruise), un jove egoista que espera heretar la fortuna del seu difunt pare, s'assabenta que el beneficiari és el seu germà Raymond (Dustin Hoffman), un autista a qui no coneix, perquè ha viscut sempre reclòs en un centre especial. Tots dos faran un llarg viatge a través dels Estats Units. Al començament, al Charlie l'extravagant comportament del seu germà l'irrita i el desconcerta, però, a poc a poc, aprendrà a conèixer-lo i a estimar-lo.

Direcció i repartiment

Direcció:
Barry Levinson

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Drama, Cinema clàssic
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
21/04/97
Recaptació: 6.256.843,00 €
Espectadors: 2.805.576